0
Winkelmand

Maiskolven met peterselieboter en chorizo

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de maiskolven 5 minuten. Meng intussen de boter met de peterselie en breng op smaak met zout en peper. Giet de maiskolven af en dep droog met keukenpapier.
  2. Bak de chorizo in een droge, hete koekenpan in circa 5 minuten goudbruin en knapperig. Verhit een grillpan. Bestrijk de maiskolven met olie en gril ze circa 5 minuten rondom tot er grillstrepen ontstaan.
  3. Bestrijk de maiskolven met de peterselieboter en bestrooi met de krokante chorizo.

Ingrediënten

4 maiskolven

100 gram zachte boter

1 handje peterselie fijngehakt

150 gram chorizo fijngesneden

1 eetlepel olijfolie

Ingrediënten

Voor 0 personen

Mais zonder blad product photo
Mais zonder bladMais zonder blad2,28
Alternatief
2
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
Heks'nkaas Origineel product photo
Heks'nkaas OrigineelHEKS'NKAAS® smeerdip Origineel 200 g bakje2,79
Alternatief
1
Stegeman Licht pittige chorizo product photo
Stegeman Licht pittige chorizoStegeman Licht pittige chorizo2,99
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
490
Koolhydraten
25
Vetten
37
Verzadigde vetten
18
Eiwitten
13
Vezels
4
Zout
1.5
Suiker
0