0
Winkelmand

Makreel uit de oven met venkel en aardappel

Probeer ook eens deze makreel uit de oven met venkel en aardappel!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de knoflook en tijm door de olijfolie. Bestrijk de vissen ermee.
  2. Leg de venkelringen en aardappelparten in de ovenschaal en giet de rest van de olie erover. Zet het gerecht 30 minuten in de warme oven.
  3. Leg de laatste 10 minuten de makrelen bovenop de aardappel en venkel. Serveer met de parten citroen.

Ingrediënten

4 personen

2 teentjes knoflook geperst

1 eetlepel verse tijm gehakt
of
1 theelepel tijm gedroogd

100 milliliter olijfolie

2 gestoomde makrelen

2 venkelknollen in smalle ringen

750 gram aardappels in parten, met schil, schoongeboend

1 citroen in partjes

Ingrediënten

Voor 4 personen

Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.2,19
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.2,19
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Vismarine Gerookte makreelflakes product photo
Vismarine Gerookte makreelflakesVis Marine Gerookte Makreelflakes 200 gram5,99
Alternatief
1
3592 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Ovenfrites product photo
g'woon Ovenfritesg'woon Frites 750 g Zak1,04
Alternatief
1
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
810
Koolhydraten
40
Vetten
58
Verzadigde vetten
10
Eiwitten
29
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0