0
Winkelmand

Makreelpakketje met spinazie en gember

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Leg de stukken bakpapier op het werkvlak. Leg steeds in het midden van elk stuk papier een kwart van de spinazie en verdeel de gember erover. Bestrooi met zout en peper en leg een makreelfilet erop.
  2. Roer de ketjap en sesamolie door elkaar en verdeel dit over de makreel. Bestrooi de porties met de bosui.
  3. Vouw het papier over de vis heen dicht en draai de zijkanten als een toffee vast. Leg de pakketjes in een ovenschaal en stoom in het midden van de oven in circa 15 minuten gaar.
  4. Serveer de pakketjes op een bord en vouw of scheur het papier open.

Ingrediënten

4 personen

200 gram spinazie panklaar

1 verse gember geschild, geraspt, ca. 1 cm

4 gerookte makreelfilets zonder vel

4 eetlepels ketjap

1 eetlepel sesamolie

4 lente-/bosuitjes in ringetjes

Ingrediënten

Voor 4 personen

Spinazie product photo
SpinazieSpinazie1,45
Alternatief
1
Verstegen Gember gemalen product photo
Verstegen Gember gemalenVerstegen gember gemalen 26 g Pot2,25
Alternatief
1
John West Gerookte makreelfilets in zonnebloemolie product photo
John West Gerookte makreelfilets in zonnebloemolieJohn West Gerookte Makreelfilets 145gr2,25
Alternatief
1
Sum & Sam Boemboe babi ketjap product photo
Sum & Sam Boemboe babi ketjapSum & Sam Boemboe babi ketjap0,99
Alternatief
1
Royal Mail Sesamolie product photo
Royal Mail SesamolieRoyal Mail sesamolie 125ml2,49
Alternatief
1
Bosuien product photo
BosuienBosuien0,69
4

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
290
Koolhydraten
8
Vetten
21
Verzadigde vetten
4
Eiwitten
16
Vezels
2
Zout
1.1
Suiker
0