0
Winkelmand

Mandarijngranita met prosecco

Fris idee voor een tussendoortje of als nagerecht.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de suiker met 100 ml water tot de suiker is opgelost. Meng deze suikersiroop met het mandarijnen- en citroensap en roer goed door.
  2. Giet dit mengsel in een breed, ondiep diepvriesbakje en zet circa 1 uur in de diepvries. Roer het mengsel vervolgens elk half uur goed door tot na circa 2,5 uur mooie ijskristallen zijn gevormd en alles bevroren is.
  3. Schep de granita in cocktailglazen, schenk de prosecco erbij en serveer direct.

Ingrediënten

4 personen

100 gram suiker

700 milliliter mandarijnensap pak

700 milliliter mandarijnensap pak

50 milliliter citroensap

500 milliliter prosecco gekoeld

Ingrediënten

Voor 4 personen

Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,19
Alternatief
1
Lemondor Citroensap product photo
Lemondor CitroensapLemon Plus lemon juice with flavoured oil 125 ml0,99
Alternatief
1
Tiresia Prosecco product photo
Tiresia ProseccoTiresia prosecco 75cl4,99
Alternatief
1

Niet beschikbaar

mandarijnensap
Geen product gevonden

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
265
Koolhydraten
46
Vetten
0
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
1
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0