0
Winkelmand

Mango-cheesecake-potjes

Cheesecake is van zich zelf al lekker maar de mango maakt het verrukkelijk!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Pureer driekwart van de mango met de slagroom en kurkuma. Meng de mangopuree met de roomkaas. Breng op smaak met poedersuiker, afhankelijk van hoe rijp de mango is.
  2. Houd 1 eetlepel mangoblokjes apart om te garneren en pureer de rest van de mango met 1 eetlepel poedersuiker. Zeef deze coulis.
  3. Verkruimel de spritsen en verdeel de koekkruimels over de kopjes. Giet het roomkaasmengsel erin en zet de kopjes minimaal 4 uur in de koelkast.
  4. Giet voor het serveren de mangocoulis in de kopjes en garneer met de mangoblokjes.

Ingrediënten

4 personen

1.5 mango's geschild, in blokjes

250 slagroom

0.5 theelepel kurkuma

400 gram roomkaas

6 eetlepels poedersuiker

5 spritsen

Ingrediënten

Voor 4 personen

EAT ME Mango product photo
EAT ME MangoMango ready to eat1,79
Alternatief
2
Melkan Slagroom spuitbus product photo
Melkan Slagroom spuitbusMelkan slagroom 250gr vol & romig1,05
Alternatief
1
Verstegen Kurkuma gemalen product photo
Verstegen Kurkuma gemalenVerstegen Kurkuma gemalen 47 g Pot2,25
1
Monchou Verse Roomkaas product photo
Monchou Verse RoomkaasMonChou Roomkaas Verse 100 g Wikkel1,25
Alternatief
4
Van Gilse Poedersuiker product photo
Van Gilse PoedersuikerVan Gilse Poedersuiker 250 Gram Bus0,89
Alternatief
1
g'woon Spritsen product photo
g'woon Spritseng'woon Spritsen1,93
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
765
Koolhydraten
41
Vetten
60
Verzadigde vetten
37
Eiwitten
13
Vezels
2
Zout
1.3
Suiker
0