0
Winkelmand

Mango-kokosijsjes

Probeer eens deze mango-kokosijsjes!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Pureer de mango grof in een keukenmachine. Meng de sojayoghurt en kokos erdoor en zoet eventueel met honing.
  2. Giet het mengsel in de ijsvormpjes en laat minimaal 4 uur opstijven in de diepvries.

Ingrediënten

4 personen

1 mango geschild, in blokjes

300 milliliter sojayoghurt
of
300 milliliter yoghurt

50 gram kokosrasp

1 eetlepel honing

Ingrediënten

Voor 4 personen

EAT ME Mango product photo
EAT ME MangoMango ready to eat1,79
Alternatief
1
Melkan Magere yoghurt product photo
Melkan Magere yoghurtMelkan Magere Yoghurt 1L0,99
Alternatief
1
Melkan Magere yoghurt product photo
Melkan Magere yoghurtMelkan Magere Yoghurt 1L0,99
Alternatief
1
Bio Today Kokosrasp fijn product photo
Bio Today Kokosrasp fijnBio Today Kokosrasp fijn1,99
1
8710624218324 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
170
Koolhydraten
15
Vetten
10
Verzadigde vetten
9
Eiwitten
5
Vezels
3
Zout
0.1
Suiker
0