0
Winkelmand

Mango-kwarktiramisu met amandel

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Leg de plakken cake op de bodem van een lage ovenschaal.
  2. Schil de mango's en snijd het vruchtvlees in dunne plakken van de pit. Pureer de helft van de mango en houd de rest apart. Verdeel de mangopuree over de cakelaag.
  3. Klop de kwark los met de mascarpone en gembersiroop. Verdeel dit mengsel over de mangopuree en strijk het glad met de bolle kant van een vochtige lepel. Zet de tiramisu minimaal 1 uur in de koelkast.
  4. Garneer de tiramisu losjes met plakjes mango.
  5. Rooster het amandelschaafsel in een droge, hete koekenpan goudbruin. Schep de basterdsuiker erdoor en strooi over de tiramisu.

Ingrediënten

6 personen

1 kleine cake in plakken van ca. 2 cm

3 mango's

400 gram kwark

125 gram mascarpone

50 milliliter gembersiroop

50 gram amandelschaafsel

2 eetlepels bruine basterdsuiker

Ingrediënten

Voor 6 personen

g'woon Boerencake product photo
g'woon Boerencakeg'woon Boerencake1,79
Alternatief
1
EAT ME Mango product photo
EAT ME MangoMango ready to eat1,79
Alternatief
3
Melkan Magere Franse kwark product photo
Melkan Magere Franse kwarkmelkan Magere franse kwark 500gr0,99
Alternatief
1
Galbani Mascarpone product photo
Galbani MascarponeGalbani Mascarpone 250G2,35
1
Smaakt Bio gembersiroop product photo
Smaakt Bio gembersiroopSmaakt Gembersiroop 215 ml fles3,79
1
Geroosterde amandelen ongezouten product photo
Geroosterde amandelen ongezoutenGeroosterde amandelen ongezouten3,49
Alternatief
1
Van Gilse Donkere basterdsuiker product photo
Van Gilse Donkere basterdsuikerVan Gilse Donkere Basterdsuiker 600 Gram Stazak0,89
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
655
Koolhydraten
66
Vetten
35
Verzadigde vetten
19
Eiwitten
17
Vezels
4
Zout
0.9
Suiker
0