0
Winkelmand

Mango-limoensorbet en verse frambozen- saus

Probeer eens deze mango-limoensorbet en verse frambozen- saus!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Pureer het mangovlees met de limoen en honing helemaal tot moes. Verspreid het over een stukje bakpapier en leg dit afgedekt op een plat bord 2 uur in de vriezer.
  2. Houd een paar frambozen achter en pureer de overige frambozen met een paar druppels limoensap helemaal fijn tot knalrode saus. Zet dit afgedekt weg in de koelkast.
  3. Neem de bevroren fruitmoes uit de vriezer en hak het in stukjes. Pureer dit nogmaals (kort met de pulsknop, in de blender) totdat de ijskristallen helemaal fijn zijn.
  4. Doe de sorbet over in een bak en laat deze eventueel nog even in de vriezer staan. Of serveer direct in bolletjes met een beetje van de saus en wat achtergehouden frambozen.

Ingrediënten

4 personen

3 mango's geschild, in kleine blokjes, rijp

1 limoen sap
en
0.5 theelepel limoensap

2 eetlepels honing

100 gram verse frambozen
of
100 gram diepvriesframbozen

Ingrediënten

Voor 4 personen

EAT ME Mango product photo
EAT ME MangoMango ready to eat1,79
Alternatief
3
Limoenen product photo
LimoenenVerpakt per 3 stuks. Fairtrade1,19
1
8016438001610 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624218324 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Frambozen product photo
FrambozenCoop Frambozen3,99
Alternatief
1
8710624284039 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
180
Koolhydraten
40
Vetten
0
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
2
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0