0
Winkelmand

Mango-yoghurtbavarois

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Week de gelatine in koud water. Schil de mango. Maak met behulp van een dunschiller 12 lange slierten van de mango.
  2. Snijd de rest van het vruchtvlees van de pit en pureer glad. Verwarm deze mangopuree met de suiker, tot de suiker is opgelost.
  3. Neem de pan van de warmtebron en voeg de uitgeknepen gelatine toe. Roer tot de gelatine is opgelost en laat het mengsel daarna afkoelen op kamertemperatuur.
  4. Voeg de yoghurt toe en roer goed door. Klop de slagroom stijf en voeg deze toe aan het mengsel.
  5. Giet de bavarois in mooie glazen en zet circa 3 uur in de koelkast om op te stijven. Garneer met de mangoslierten en muntblaadjes.

Ingrediënten

4 personen

4 blaadjes gelatine

300 gram mango's

50 gram suiker

150 milliliter yoghurt

150 milliliter slagroom

munt (naar smaak toevoegen) om te garneren

Ingrediënten

Voor 4 personen

Dr. Oetker Bladgelatine Helder 12 st. product photo
Dr. Oetker Bladgelatine Helder 12 st.Dr. Oetker Gelatine Wit 20 g0,85
1
EAT ME Mango product photo
EAT ME MangoMango ready to eat1,79
Alternatief
2
Van Gilse Kristalsuiker product photo
Van Gilse KristalsuikerVan Gilse Easypack Kristalsuiker 500 Gram Pak met Punt1,06
Alternatief
1
Melkan Magere yoghurt product photo
Melkan Magere yoghurtMelkan Magere Yoghurt 1L0,99
Alternatief
1
Melkan Houdbare slagroom product photo
Melkan Houdbare slagroommelkan Houdbare slagroom 35% vet 200ml0,81
Alternatief
1
Biologische kruidenplant munt product photo
Biologische kruidenplant muntMunt bio1,74
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
255
Koolhydraten
26
Vetten
14
Verzadigde vetten
9
Eiwitten
5
Vezels
1
Zout
0.1
Suiker
0