0
Winkelmand

Masala-wentelteefjes

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Klop de eieren los met de melk, koriander, knoflook, rode peper en garam masala. Week de sneetjes witbrood een paar tellen in het eimengsel.
  2. Verhit de olie op middelhoge stand en bak hierin de wentelteefjes aan beide kanten goudbruin. Snijd elk sneetje in 4 kleinere vierkantjes en serveer direct.

Ingrediënten

4 personen

2 eieren

150 milliliter melk

0.5 bosje koriander fijngehakt

1 teentje knoflook geperst

0.5 rode peper fijngehakt

1 theelepel garam masala
of
1 theelepel kerriepoeder

4 sneeën oud witbrood zonder korst

zonnebloemolie (naar smaak toevoegen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melk product photo
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melkBio+ Biologische halfvolle melk 1,5% 1L1,09
Alternatief
1
8718503613383 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Coop Rode peper product photo
Coop Rode peperCoop Rode peper1,00
Alternatief
1
8712200652843 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Kerriepoeder product photo
g'woon KerriepoederG'woon Kerriepoeder 48 gram0,86
Alternatief
1
Euro witbrood heel product photo
Euro witbrood heelHeel witbrood0,80
Alternatief
1
g'woon Zonnebloemolie product photo
g'woon Zonnebloemolieg'woon Zonnebloemolie1,75
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
180
Koolhydraten
17
Vetten
9
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
8
Vezels
1
Zout
0.5
Suiker
0