0
Winkelmand

Meloengazpacho met Hollandse garnalen

Probeer deze meloengazpacho met Hollandse garnalen eens uit! Perfect als voorgerecht.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Pureer de meloen en voeg de olijfolie toe. Breng op smaak met de tijm, zout en peper. Voeg als de soep te dik is eventueel wat bouillon toe en zet in de koelkast.
  2. Verdeel de garnalen over 4 glazen en schenk de meloengazpacho erop.
  3. Halveer de stengel bleekselderij en snijd deze in de lengte door tot 4 roerstaafjes. Zet deze in de meloengazpacho.

Ingrediënten

4 personen

2 kleine cantaloupemeloenen geschild, in stukken

2 eetlepels olijfolie

0.5 eetlepel tijm gehakt
of
0.5 eetlepel munt gehakt

100 milliliter visbouillon

200 gram Hollandse garnalen

1 stengel bleekselderij

Ingrediënten

Voor 4 personen

Galia Meloen product photo
Galia MeloenGalia meloen okashi2,19
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.2,19
1
8710624272562 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Bouillon blokjes vis product photo
g'woon Bouillon blokjes visg'woon Bouillon blokjes vis 8x10gr0,86
Alternatief
1
Hollandse garnalen product photo
Hollandse garnalenHollandse garnalen4,59
Alternatief
2
Bleekselderij product photo
BleekselderijBleekselderij1,19
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
150
Koolhydraten
12
Vetten
6
Verzadigde vetten
1
Eiwitten
11
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0