0
Winkelmand

Meloensalade met parmaham

Probeer eens meloensalade met parmaham!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verdeel de veldsla of rucola over 4 borden. Rooster de pijnboompitten in een droge hete koekenpan.
  2. Halveer de meloen, verwijder de pitten, schil de vrucht en verdeel deze in plakken of blokjes. Meng de ingrediënten voor de dressing.
  3. Leg de meloen en ham op de sla. Verdeel de pijnboompitten en kerstomaten erover. Garneer met blaadjes basilicum en druppel de dressing erover.

Ingrediënten

4 personen

75 gram veldsla
of
75 gram rucola

2 eetlepels pijnboompitten

1 galiameloen

150 gram parmaham

8 cherry-kerstomaatjes gehalveerd

20 blaadjes verse basilicum

voor de dressing

4 eetlepels olijfolie

2 eetlepels balsamicoazijn

1 theelepel honing

Ingrediënten

Voor 4 personen

Veldsla product photo
VeldslaUnbranded Veldsla 75 GRM VERPAKT1,00
Alternatief
1
Rucola product photo
RucolaUnbranded Rucola sla 75 GRM VERPAKT1,00
Alternatief
1
g'woon Pijnboompitten product photo
g'woon Pijnboompitteng'woon Pijnboompitten2,58
Alternatief
1
Galia meloen okashi product photo
Galia meloen okashiGalia meloen okashi2,19
1
8719189104332 product photo
2
Momenteel niet beschikbaar
Coop Cherrytomaten product photo
Coop CherrytomatenCherrytomaten 250g0,89
Alternatief
3
8710147572545 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Monini Balsamico azijn product photo
Monini Balsamico azijnMonini azijn Balsamico Wijn 250 milliliter2,87
Alternatief
1
8710624218324 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
290
Koolhydraten
14
Vetten
20
Verzadigde vetten
4
Eiwitten
13
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0