0
Winkelmand

Meloensalade met parmaham

Probeer eens deze meloensalade met parmaham!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verdeel de veldsla of rucola over 4 borden
  2. Rooster de pijnboompitten in een droge hete koekenpan
  3. Halveer de meloen, verwijder de pitten, schil de vrucht en verdeel deze in plakken of blokjes. Meng de ingredienten voor de dressing
  4. Leg de meloen en ham op de sla
  5. Verdeel de pijnboompitten en kerstomaten erover
  6. Garneer met blaadjes basilicum en druppel de dressing erover

Ingrediënten

2 personen

75 gram veldsla

2 eetlepels pijnboompitten

150 gram parmaham

8 kerstomaten gehalveerd

1 blaadje basilicum

1 galiameloen

4 eetlepels olijfolie

2 eetlepels balsamicoazijn

1 theelepel honing

zout (naar smaak toevoegen)

vergemalen peper (naar smaak toevoegen)

Ingrediënten

Voor 2 personen

Veldsla product photo
VeldslaUnbranded Veldsla 75 GRM VERPAKT0,88
Alternatief
1
g'woon Pijnboompitten product photo
g'woon Pijnboompitteng'woon Pijnboompitten2,58
Alternatief
1
8719189104332 product photo
2
Momenteel niet beschikbaar
Coop Cherrytomaten product photo
Coop CherrytomatenCherrytomaten 250g0,89
Alternatief
3
8710147572545 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Galia Meloen product photo
Galia MeloenGalia meloen okashi2,19
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Monini Balsamico azijn product photo
Monini Balsamico azijnMonini azijn Balsamico Wijn 250 milliliter2,87
Alternatief
1
8710624218324 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen ZeezoutVerstegen zeezout 85 g Pot2,55
Alternatief
1
Coop Rode peper product photo
Coop Rode peperCoop Rode peper1,00
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
285
Koolhydraten
10
Vetten
23
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
10
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0