0
Winkelmand

Meloensoep met krokante ham

Deze meloensoep met krokante ham is perfect als lunch, voorgerecht of gewoon lekker als tussendoortje.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de meloen in kwarten. Verwijder de pitten en schil de parten. Pureer de meloen met het citroensap, mineraalwater en de honing.
  2. Meng de rode peper erdoor en zet minimaal 1 uur in de koelkast.
  3. Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de plakjes ham op de bakplaat en zet 5-6 minuten in de oven.
  4. Laat de ham afkoelen en krokant worden. Verdeel de koude meloensoep over kopjes en steek een plakje crispy ham erin.

Ingrediënten

4 personen

1 cantaloupemeloen

1 citroen sap

100 milliliter koolzuurhoudend bronwater

1 eetlepel honing

0.5 rode peper fijngehakt, zonder zaadjes

4 plakken parmaham

Ingrediënten

Voor 4 personen

Galia Meloen product photo
Galia MeloenGalia meloen okashi2,19
Alternatief
1
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624344443 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624218324 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Coop Rode peper product photo
Coop Rode peperCoop Rode peper1,00
Alternatief
1
8719189104332 product photo
2
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
80
Koolhydraten
12
Vetten
2
Verzadigde vetten
1
Eiwitten
3
Vezels
1
Zout
0.6
Suiker
0