0
Winkelmand

Merengue au amande

Probeer ook eens deze merengue au amande!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 125°C. Klop de eiwitten met een snufje zout en het citroensap bijna stijf in een brandschone kom.
  2. Voeg al kloppend lepel voor lepel de suiker toe tot alle suiker goed is opgenomen en het eiwit gaat glanzen.
  3. Voeg al kloppend de maizena toe.
  4. Schep het mengsel over in de spuitzak en spuit grote dotten op de bakplaat. Bestrooi met de amandelen.
  5. Zet de meringues in de oven en verlaag de oventemperatuur naar 100°C. Droog de meringues in circa 1 uur. Laat ze afkoelen in de oven met de deur open.

Ingrediënten

2 eiwitten

1 theelepel citroensap vers

100 gram fijne tafelsuiker

1 theelepel maizena

50 gram amandelschaafsel fijngehakt

Ingrediënten

Voor 0 personen

8715295001824 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Lemondor Citroensap product photo
Lemondor CitroensapLemon Plus lemon juice with flavoured oil 125 ml0,99
Alternatief
1
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,19
Alternatief
1
Duryea Maizena 250G 16x product photo
Duryea Maizena 250G 16xMAIZENA STARCH 16X250G BOX EB ITNL0,59
1
Geroosterde amandelen ongezouten product photo
Geroosterde amandelen ongezoutenGeroosterde amandelen ongezouten3,49
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
50
Koolhydraten
7
Vetten
2
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
1
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0