0
Winkelmand

Meringue 'kisses'

Probeer eens deze meringue 'kisses'!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 100ºC.
  2. Maak twee keer het basisrecept meringue (zie elders op deze website). Verdeel de massa in twee delen.
  3. Verdeel één helft in drieën en voeg aan elk deel enkele druppels voedingskleurstof toe.
  4. Voeg aan de andere helft de gehakte hazelnoten of amandelen toe.
  5. Knip een punt van 2 cm van een spuitzak of gebruik een stervormig mondstuk.
  6. Spuit kleine dopjes van circa 3 cm met een piekje erop met 2-3 cm tussenruimte op de bakplaat.
  7. Bak ze 30-35 minuten in het midden van de oven tot ze gemakkelijk van het bakpapier kunnen worden gehaald waarbij de onderkant heel blijft.

Ingrediënten

2 keer basisrecept meringue

4 druppels groene voedingskleurstof

4 druppels roze voedingskleurstof

1 eetlepel blanke hazelnoten gehakt
of
1 eetlepel blanke amandelen gehakt

Ingrediënten

Voor 0 personen

Hertog Ijs Aardbeien Meringue Ijssalon product photo
Hertog Ijs Aardbeien Meringue IjssalonHERTOG 900ml Strawb Mering V2 1x6x120 EL3,99
Alternatief
1
8710466236821 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Geroosterde amandelen ongezouten product photo
Geroosterde amandelen ongezoutenGeroosterde amandelen ongezouten3,49
Alternatief
1

Niet beschikbaar

groene voedingskleurstof
Geen product gevonden
roze voedingskleurstof
Geen product gevonden

Alternatief