0
Winkelmand

Meringue met vanillekwark en vers fruit

Probeer ook eens deze heerlijke meringue met vanillekwark en vers fruit!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 175°C. Klop de eiwitten stijf met de basterdsuiker en schep op het laatst de maïzena erdoor.
  2. Schep het eiwit op het bakpapier in de vorm van een ronde taart. Het hoeft niet netjes te zijn.
  3. Zet de oven op 140°C en bak de meringue in 1 uur en 15 minuten van buiten bros, maar van binnen nog zacht.
  4. Zet de oven uit en laat de meringue in een uur afkoelen in de oven.
  5. Haal de bakplaat uit de oven en schuif de meringue van het bakpapier op een platte schaal.
  6. Schep vlak voor het serveren de kwark in het midden van de meringue en garneer met het fruit. Snijd in stukken en serveer direct.

Ingrediënten

4 personen

6 eiwitten

300 gram witte basterdsuiker

1 eetlepel maizena

200 gram vanillekwark

200 gram gemengd rood fruit vers

Ingrediënten

Voor 4 personen

8715295001824 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Van Gilse Witte basterdsuiker product photo
Van Gilse Witte basterdsuikerVan Gilse Witte Basterdsuiker 600 Gram Stazak0,99
Alternatief
1
Duryea Maizena 250G 16x product photo
Duryea Maizena 250G 16xMAIZENA STARCH 16X250G BOX EB ITNL0,59
1
Melkan Kwark vanille halfvol product photo
Melkan Kwark vanille halfvolmelkan Halfvolle Kwark Vanille Weidemelk 450gr Beker/Kuipje1,39
Alternatief
1
8720600612206 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
415
Koolhydraten
90
Vetten
3
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
6
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0