0
Winkelmand

Mexicaanse biefstuk salade

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Halveer de cherrytomaten en de avocado’s. Verwijder de pit van de avocado en schep met een lepel het vruchtvlees uit de schil. Snijd in blokjes.
  2. Spoel de zwarte bonen en de maïs korrels af onder de kraan.
  3. Verhit een klontje boter of olijfolie in een koekenpan en bak de biefstuk aan beide kanten 2 - 3 minuten. Breng op smaak met peper en zout. Neem uit de pan en laat rusten op een bord afgedekt met aluminiumfolie. Snijd vervolgens in reepjes.
  4. Meng de gemengde sla met de zwarte bonen, de maïs, de avocado en de cherrytomaten.
  5. Verdeel de salade over de borden en serveer met de reepjes biefstuk.

Ingrediënten

4 personen

4 kogelbiefstukken

250 gram cherrytomaten

150 gram mais

200 gram zwarte bonen

2 avocado’s

300 gram gemengde sla

Ingrediënten

Voor 4 personen

Blonde d'Aquitaine Runder kogelbiefstuk 2 stuks product photo
Blonde d'Aquitaine Runder kogelbiefstuk 2 stuksRunderkogelbiefstuk 2 ster8,09
Alternatief
1
Coop Cherrytomaten product photo
Coop CherrytomatenCherrytomaten 250g0,89
Alternatief
1
g'woon Maïs product photo
g'woon Maïsg'woon Maïskorrels 300gr1,29
Alternatief
1
Bonduelle Zwarte bonen product photo
Bonduelle Zwarte bonenBonduelle groenteconserven Zwarte bonen 200g blik1,19
Alternatief
1
Avocado Duo eetrijp product photo
Avocado Duo eetrijpAvocado Duo eetrijp2,49
Alternatief
1
Jonge bladsla & rucola product photo
Jonge bladsla & rucolaUnbranded Jonge bladsla & rucola 80 GRM VERPAKT1,19
Alternatief
4

Alternatief