0
Winkelmand

Mini-appelflappen

Probeer eens deze heerlijke mini-appelflappen!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de bladerdeegplakken diagonaal doormidden.
  2. Meng alle ingrediënten en leg 1,5 tot 2 eetlepels vulling op iedere bladerdeeg­driehoek. Vouw het driehoekje dicht waardoor er een kleiner pakketje (driehoekje) ontstaat.
  3. Bestrijk de randen met eigeel en druk alles goed aan met een vork. Bestrijk de bovenkant ook met eigeel en strooi er wat extra suiker over. Bak de mini-­appelflappen in circa 15 minuten goudbruin.

Ingrediënten

8 personen

4 plakjes diepvriesbladerdeeg ontdooid

2 goudrenetten geschild, in kleine blokjes

3 eetlepels rozijnen

3 eetlepels suiker

2 theelepels kaneelpoeder

eidooier (naar smaak toevoegen) om te bestrijken

Ingrediënten

Voor 8 personen

Koopmans Bladerdeeg product photo
Koopmans BladerdeegKoopmans Bladerdeeg Origineel 450gr0,99
Alternatief
1
85862 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Sultana rozijnen product photo
g'woon Sultana rozijnenG'Woon rozijn sultana 375 gram1,39
Alternatief
1
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,19
Alternatief
1
Verstegen Kaneel gemalen product photo
Verstegen Kaneel gemalenVerstegen Kaneel gemalen 37 g Pot2,19
Alternatief
1
Scharreleieren M product photo
Scharreleieren MScharreleieren M2,99
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
150
Koolhydraten
21
Vetten
6
Verzadigde vetten
4
Eiwitten
2
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0