0
Winkelmand

Mini kaasfondue met pistache en abrikozen

Lekkere mini kaasfondue met pistache en abrikozen. Deze combinatie is het uitproberen zeker waard!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwijder de plastic verpakking van de camemberts. Steek de rozemarijn in de bovenkant van de camemberts en wikkel de kaasjes in aluminiumfolie.
  2. Leg circa 15 minuten op de barbecue tot de kaasjes binnenin helemaal zijn gesmolten. Maak het folie open en verwijder het bovenste korstje van de kaas.
  3. Besprenkel met de tijm, noten, abrikozen en honing. Serveer met het stokbrood om te dippen.

Ingrediënten

4 personen

2 camemberts

2 takjes rozemarijn in stukjes

1 theelepel tijm

4 eetlepels pistachenoten grof gehakt

5 eetlepels gedroogde abrikozen in stukjes

2 eetlepels honing

stokbrood (naar smaak toevoegen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

Bar Orange Camembert product photo
Bar Orange CamembertBar Orange Camembert 240g1,32
Alternatief
1
8712200757203 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.2,19
1
g'woon Pistachenoten product photo
g'woon Pistachenoteng'woon gezouten pistache noten 150gr1,88
Alternatief
1
Abrikozen zonder pit product photo
Abrikozen zonder pitAbrikozen 250gr2,99
Alternatief
1
8710624218324 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
2151020000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief