0
Winkelmand

Mini-kebab met frisse yoghurtsaus

Met deze snack maak je er sowieso een feestje van! Serveer deze mini-kebab spiesjes met een zelfgemaakte, frisse yoghurtsaus.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kneed het gehakt met de knoflook, komijn- en paprikapoeder. Verdeel in 12 delen. Knijp elk deel in langwerpige vorm om een prikker.
  2. Verhit de olie op een hoge stand en bak hierin de gehaktspiesjes in circa 10 minuten rondom goudbruin.
  3. Meng intussen de yoghurt met de mayonaise, citroenrasp, -sap, munt en peper tot een gladde saus. Serveer de kebab met de saus.

Ingrediënten

4 personen

500 gram rundergehakt

3 teentjes knoflook geperst

1 theelepel komijnpoeder (djinten)

1 theelepel paprikapoeder

2 eetlepels olijfolie

100 gram Griekse yoghurt

4 eetlepels mayonaise

0.5 citroen rasp en sap

2 eetlepels munt fijngehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

Rundergehakt product photo
RundergehaktCoop Rundergehakt 1 x 300 gram2,39
Alternatief
2
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
Verstegen Komijnzaad gemalen product photo
Verstegen Komijnzaad gemalenVerstegen Komijnzaad gemalen 37 g Pot2,25
Alternatief
1
Verstegen Paprikapoeder mild product photo
Verstegen Paprikapoeder mildVerstegen paprikapoeder mild 38 g Pot1,95
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
Zuivelmeester Yoghurt Griekse stijl 10% vet product photo
Zuivelmeester Yoghurt Griekse stijl 10% vetZuivelmeester Yoghurt Griekse stijl 10% vet1,69
Alternatief
1
Zaanse Mayonaise product photo
Zaanse MayonaiseZaanse Mayonaise tube 180ml0,85
Alternatief
1
Citroen product photo
CitroenCitroen los.0,69
Alternatief
1
Biologische kruidenplant munt product photo
Biologische kruidenplant muntMunt bio1,74
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
500
Koolhydraten
3
Vetten
43
Verzadigde vetten
13
Eiwitten
25
Vezels
1
Zout
0.6
Suiker
0