0
Winkelmand

Mini pavlova's met perzik en bessen

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 120ºC. Klop het eiwit op in een vetvrije kom. Voeg de basterdsuiker beetje bij beetje toe en spatel de maizena en azijn door het eiwit. Klop vervolgens door tot er stijve pieken ontstaan.
  2. Schep in een spuitzak en verdeel circa 16 hoopjes meringue over de bakplaat. Maak met de achterkant van een lepel een kuiltje in het midden zodat je ze later kunt vullen.
  3. Zet de meringues circa 1 uur in de oven. Laat afkoelen in de oven met de ovendeur op een kier (steek hiervoor bijvoorbeeld een houten lepel tussen de ovendeur).
  4. Klop de mascarpone los met de vanillesuiker. Schep een beetje mascarpone in de meringuebakjes, leg wat perzik en bessen erop en serveer direct.

Ingrediënten

4 eiwitten

125 gram witte basterdsuiker

2 theelepels maizena

2 theelepels blanke azijn

250 gram mascarpone

1 zakje vanillesuiker

1 blik perzik 400 g, in kleine partjes
of
1 blik abrikoos 400 g, in kleine partjes

1 handje blauwe bes

Ingrediënten

Voor 0 personen

8715295001824 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Van Gilse Witte basterdsuiker product photo
Van Gilse Witte basterdsuikerVan Gilse Witte Basterdsuiker 600 Gram Stazak0,95
Alternatief
1
Duryea Maizena 250G 16x product photo
Duryea Maizena 250G 16xMAIZENA STARCH 16X250G BOX EB ITNL0,59
1
Bio+ Natuurazijn product photo
Bio+ NatuurazijnBio+ natuurazijn 1l fles0,99
Alternatief
1
Galbani Mascarpone product photo
Galbani MascarponeGalbani Mascarpone 250G2,35
1
Dr. Oetker Vanillesuiker product photo
Dr. Oetker VanillesuikerDr. Oetker Vanillesuiker 8 g Zakje0,69
Alternatief
1
Dole Halve perziken op lichte siroop product photo
Dole Halve perziken op lichte siroopDole Halve perziken op lichte siroop1,65
Alternatief
1
Abrikozen zonder pit product photo
Abrikozen zonder pitAbrikozen 250gr2,99
1
Blauwe bessen product photo
Blauwe bessenCoop Blauwe Bessen Klasse I 0,5 kg Emmer5,39
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
120
Koolhydraten
11
Vetten
7
Verzadigde vetten
5
Eiwitten
2
Vezels
0
Zout
0.1
Suiker
0