0
Winkelmand

Mini Penne con Pesto e Pomodori

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng een pan water aan de kook en bereid de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit een koekenpan zonder boter of olie en rooster de pijnboompitten lichtbruin. Doe ze op een bord.
  3. Schep de pesto, olie en tomaatjes door de pasta. Bestrooi met de pijnboompitten, Parmezaanse kaas en basilicum.

Ingrediënten

4 personen

350 gram penne klein

4 eetlepels pijnboompitten

185 gram Pesto alla Genovese pot

1 eetlepel olijfolie extra vergine

300 gram cherry-/kerstomaatjes gehalveerd

Parmezaanse kaas (naar smaak toevoegen) geraspt

1 bosje basilicum gescheurd

Ingrediënten

Voor 4 personen

Grand'Italia Pasta Penne Tradizionali 500 g Zak product photo
Grand'Italia Pasta Penne Tradizionali 500 g ZakGrand'Italia Penne Tradizionali 500 g1,35
Alternatief
1
8710195028056 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Polli Pesto a la genovese product photo
Polli Pesto a la genovesePolli pesto alla genovese 190gr0,92
Alternatief
1
Goldsun Olijfolie extra vierge product photo
Goldsun Olijfolie extra viergeGoldsun olijfolie extra vierge 1l4,89
Alternatief
1
Coop Cherrytomaten product photo
Coop CherrytomatenCherrytomaten 250g0,89
Alternatief
2
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1
Verse basilicum product photo
Verse basilicumVomar Basilicum 12g1,29
Alternatief
1

Alternatief