0
Winkelmand

Mini Penne con Pesto e Pomodori

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng een pan water aan de kook en bereid de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit een koekenpan zonder boter of olie en rooster de pijnboompitten lichtbruin. Doe ze op een bord.
  3. Schep de pesto, olie en tomaatjes door de pasta. Bestrooi met de pijnboompitten, Parmezaanse kaas en basilicum.

Ingrediënten

4 personen

350 gram penne klein

4 eetlepels pijnboompitten

185 gram Pesto alla Genovese pot

1 eetlepel olijfolie extra vergine

300 gram cherry-/kerstomaatjes gehalveerd

Parmezaanse kaas (naar smaak toevoegen) geraspt

1 bosje basilicum gescheurd

Ingrediënten

Voor 4 personen

Grand'Italia Pasta penne tradizionali product photo
Grand'Italia Pasta penne tradizionaliGrand'Italia Penne Tradizionali 500 g1,49
Alternatief
1
g'woon Pijnboompitten product photo
g'woon Pijnboompitteng'woon Pijnboompitten2,58
Alternatief
2
Grand'Italia Pesto alla Genovese met Basilicum 185 g product photo
Grand'Italia Pesto alla Genovese met Basilicum 185 gGrand'Italia Pesto alla Genovese met Basilicum 185 g2,79
Alternatief
1
8710624027865 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Cherry Tomaten product photo
Cherry TomatenCoop cherry tomaten 400g bakje2,89
Alternatief
1
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1
8710147572545 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief