0
Winkelmand

Mini sandwiches met mierikswortel-makreelmousse

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Pureer met een staafmixer de sjalot, makreel, mierikswortel en crème fraîche tot een gladde mousse. Breng op smaak met zout en peper.
  2. Bestrijk de sneetjes brood met de makreelmousse, verdeel de veldsla erover en stapel ze zodat er 3 sandwiches van 3 plakken brood ontstaan.
  3. Snijd de sandwiches 2 keer schuin door tot driehoekjes. Zet vast met een prikker.

Ingrediënten

1 sjalot gesnipperd

175 gram gerookte makreelfilets schoongemaakt

2 theelepels geraspte mierikswortel potje

100 gram crème fraîche

9 sneeën witbrood zonder korst

75 gram veldsla

Ingrediënten

Voor 0 personen

Sjalotten product photo
SjalottenSjalotten 400g0,89
Alternatief
1
John West Gerookte makreelfilets in zonnebloemolie product photo
John West Gerookte makreelfilets in zonnebloemolieJohn West Gerookte Makreelfilets 145gr2,25
Alternatief
2
4012200032107 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Melkan Crème fraîche product photo
Melkan Crème fraîcheMelkan Crème fraîche1,19
Alternatief
1
Euro witbrood heel product photo
Euro witbrood heelHeel witbrood0,80
Alternatief
1
Veldsla product photo
VeldslaUnbranded Veldsla 75 GRM VERPAKT1,00
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
130
Koolhydraten
11
Vetten
7
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
6
Vezels
1
Zout
0.5
Suiker
0