0
Winkelmand

Mokka-cupcakes met chocolade

Cupcakes zijn altijd een goed idee! Wat dacht je van deze mokka cupcakes met chocolade en botercrème? Perfect voor een feestje!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 175ºC. Bestuif de 12 holtes van de muffinvorm met bakmeel. Los het koffiepoeder op in 2 eetlepels warm water. Klop met een elektrische mixer de boter met de suiker een paar minuten op een hoge stand luchtig. Klop de koffie en een snufje zout door het beslag en klop dan een voor een de eieren erdoor.
  2. Voeg in gedeeltes het bakmeel toe en klop nog enkele minuten op een lagere stand. Schep als laatste de chocolade door het beslag en giet het beslag in de vorm. Bak de cupcakes in het midden van de oven in 20-25 minuten gaar. Laat afkoelen.

Ingrediënten

zelfrijzend bakmeel (naar smaak toevoegen) om te bestuiven

zelfrijzend bakmeel (naar smaak toevoegen) om te bestuiven

2 eetlepels oploskoffiepoeder voor espresso

200 gram zachte boter

200 gram lichtbruine basterdsuiker

4 eieren

100 gram pure chocolade fijngehakt

Ingrediënten

Voor 0 personen

Koopmans Zelfrijzend amandelbakmeel glutenvrij product photo
Koopmans Zelfrijzend amandelbakmeel glutenvrijKoopmans Zelfrijzend Amandelmeel glutenvrij3,99
Alternatief
1
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
Van Gilse Lichte basterdsuiker product photo
Van Gilse Lichte basterdsuikerVan Gilse Lichte Basterdsuiker 600 Gram Stazak0,99
Alternatief
1
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
g'woon Chocoladereep extra puur 85% product photo
g'woon Chocoladereep extra puur 85%g'woon Extra Pure Chocolade 85% Cacao 100 g1,39
Alternatief
1

Niet beschikbaar

oploskoffiepoeder voor espresso
Geen product gevonden

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
310
Koolhydraten
32
Vetten
18
Verzadigde vetten
11
Eiwitten
4
Vezels
1
Zout
0.3
Suiker
0