0
Winkelmand

Mosselen met tuinbonenpesto

Probeer eens deze mosselen met tuinbonenpesto!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de tuinbonen kort en laat afkoelen.
  2. Maal ze met de knoflook en basilicum. Giet de olijfolie erbij tot een smeuïge pesto ontstaat.
  3. Breng op smaak met zout, peper en citroensap naar smaak.
  4. Haal de lege schelp van de gekookte mosselen af en leg de gevulde schelpen op een schaal. Schep op elke mossel een klein lepeltje pesto.

Ingrediënten

50 gram tuinbonen dubbel gedopt

1 teentje knoflook

1 bosje verse basilicum

2 eetlepels olijfolie extra vergine

citroensap (naar smaak toevoegen) naar smaak

Ingrediënten

Voor 0 personen

g'woon Tuinbonen extra fijn product photo
g'woon Tuinbonen extra fijng'woon Tuinbonen extra fijn 680g1,55
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogKnoflook droog1,19
Alternatief
1
8710147572545 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624027865 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Lemondor Citroensap product photo
Lemondor CitroensapLemon Plus lemon juice with flavoured oil 125 ml0,99
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
15
Koolhydraten
0
Vetten
1
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
1
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0