0
Winkelmand

Mostarda di mele e pere

Deze mostarda van peer en appel is heerlijk om te serveren op de borrelplank.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng de rietsuiker met 125 ml water aan de kook en laat circa 10 minuten zachtjes koken. Voeg de peer en appel toe en laat nog 10 minuten koken. Kook intussen in een ander pannetje de suiker met de azijn in circa 10 minuten tot een heldere siroop. Laat zowel het fruit in de siroop als de azijnsiroop afkoelen.
  2. Voeg de mosterd of mosterdpoeder toe aan de azijnsiroop en roer een paar minuten gelijkmatig door het fruit. Bewaar de mostarda in een afgesloten schone pot maximaal 2 maanden in de koelkast. Eenmaal geopend is deze nog zo'n 2 weken houdbaar. Lekker bij een borrelplank met kaas en vleeswaren.

Ingrediënten

300 gram rietsuiker

250 gram peren geschild, in gelijke stukken

250 gram appels geschild, in gelijke stukken

100 gram suiker

100 milliliter witte balsamicoazijn
of
100 milliliter blanke azijn

25 gram mosterd
of
25 gram mosterdpoeder

Ingrediënten

Voor 0 personen

Caribbean Gold Ruwe rietsuiker product photo
Caribbean Gold Ruwe rietsuikerCaribbean Gold Sugar ruwe rietsuiker 500g zak0,88
Alternatief
1
2137620000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Gala Kleine appeltjes product photo
Gala Kleine appeltjesCoop Appelen Royal Gala 60-70 mm Klasse I 1 kg Tas2,99
Alternatief
1
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,05
Alternatief
1
Monini Balsamico azijn product photo
Monini Balsamico azijnMonini azijn Balsamico Wijn 250 milliliter2,87
Alternatief
1
Bio+ Natuurazijn product photo
Bio+ NatuurazijnBio+ natuurazijn 1l fles0,99
Alternatief
1
8710638001110 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8712200951267 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief