0
Winkelmand

Muffins met een topping van chocoladeroom

Probeer ook eens deze heerlijke muffins met een topping van chocoladeroom!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de muffins volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat ze afkoelen op een rekje.
  2. Laat de chocolade al roerende au bain-marie smelten.
  3. Neem de schaal van de pan zodra de chocolade bijna gesmolten is en blijf roeren tot de chocolade wat is afgekoeld maar nog wel vloeibaar.
  4. Roer de roomkaas goed los en giet hier de chocolade bij. Roer alles goed door tot een gladde crème en doe deze in een spuitzak.
  5. Spuit op elke muffin een royale toef chocoladeroom.

Ingrediënten

12 personen

350 gram mix voor muffins pak

75 gram pure chocolade

100 gram verse roomkaas
of
100 gram mascarpone

Ingrediënten

Voor 12 personen

Dr. Oetker Muffins naturel product photo
Dr. Oetker Muffins naturelDr. Oetker Muffins naturel1,85
Alternatief
1
g'woon Chocoladereep extra puur 85% product photo
g'woon Chocoladereep extra puur 85%g'woon Extra Pure Chocolade 85% Cacao 100 g1,39
Alternatief
1
Monchou Verse Roomkaas product photo
Monchou Verse RoomkaasMonChou Roomkaas Verse 100 g Wikkel1,25
Alternatief
1
Galbani Mascarpone product photo
Galbani MascarponeGalbani Mascarpone 250G2,35
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
255
Koolhydraten
27
Vetten
14
Verzadigde vetten
7
Eiwitten
5
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0