0
Winkelmand

Muffins van knolselderijstamppot met parmaham

Probeer eens deze muffins van knolselderijstamppot met parmaham!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Bekleed de holtes van de muffinvorm met de plakjes parmaham.
  3. Meng de stamppot met de kaas en eieren. Zeef het bakpoeder erboven. Spatel goed door en verdeel dit mengsel over de beklede muffinvormpjes.
  4. Bak de muffins in het midden van de oven in circa 25 minuten gaar. Neem uit de oven, laat 10 minuten afkoelen en stort dan op bordjes. Serveer (lauw)warm.

Ingrediënten

4 personen

8 plakken parmaham

500 gram knolselderijstamppot gekoeld

100 gram Parmezaanse kaas geraspt

3 eieren losgeklopt

1 theelepel bakpoeder

Ingrediënten

Voor 4 personen

Parma Parmaham product photo
Parma ParmahamParma Parmaham2,41
3
Knolselderij product photo
KnolselderijKnolselderij is een verrassend alternatief voor aardappels.0,89
1
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1
Coop Scharreleieren product photo
Coop ScharreleierenCoop Scharreleieren2,99
Alternatief
1
Dr. Oetker Backin bakpoeder product photo
Dr. Oetker Backin bakpoederDr. Oetker Backin bakpoeder0,59
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
355
Koolhydraten
18
Vetten
19
Verzadigde vetten
9
Eiwitten
26
Vezels
5
Zout
2.5
Suiker
0