0
Winkelmand

Munt-basilicumpesto

Probeer eens deze munt-basilicumpesto!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Rooster de amandelen in een droge, hete koekenpan. Pureer ze met de knoflook, basilicum- en muntblaadjes terwijl je de olijfolie in een straaltje toevoegt.
  2. Schep de Parmezaanse kaas erdoor en breng verder op smaak met zout en peper.
  3. Schep de pesto in een schone pot of serveer direct.

Ingrediënten

75 gram blanke amandelen

2 teentjes knoflook gepeld

1 bosje basilicum

1 bosje munt

125 milliliter olijfolie extra vergine

4 eetlepels Parmezaanse kaas geraspt

Ingrediënten

Voor 0 personen

Geroosterde amandelen ongezouten product photo
Geroosterde amandelen ongezoutenGeroosterde amandelen ongezouten3,49
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
8710147572545 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624272562 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624027865 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
1.74
Koolhydraten
15
Vetten
168
Verzadigde vetten
26
Eiwitten
36
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0