0
Winkelmand

Nectarine-venkeljam met vanille

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de nectarines of perziken met de venkel, groene appel, het vanillestokje en het merg, citroensap en de geleisuiker. Laat 1 uur staan.
  2. Breng het mengsel aan de kook en kook 30 minuten op een lage stand. Roer regelmatig.
  3. Verwijder het vanillestokje. Pureer de jam met een staafmixer, giet in 4 brandschone potjes en draai de deksels strak dicht.
  4. Keer de potjes om en laat 5 minuten staan. Keer de potjes weer om en laat volledig afkoelen.

Ingrediënten

5 nectarines grof gehakt
of
5 perziken grof gehakt

1 venkelknol fijngehakt

1 groene appel in blokjes

1 vanillestokje opengesneden, merg eruit

3 eetlepels citroensap

500 gram geleisuiker

Ingrediënten

Voor 0 personen

51781 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Key Halve perziken op lichte siroop product photo
Key Halve perziken op lichte siroopKey Halve perziken op lichte siroop1,65
Alternatief
1
3592 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
2137120000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Vanille stokje product photo
Verstegen Vanille stokjeVerstegen vanille 2 g zakje4,19
Alternatief
1
Lemondor Citroensap product photo
Lemondor CitroensapLemon Plus lemon juice with flavoured oil 125 ml0,99
Alternatief
1
Van Gilse Geleisuiker speciaal product photo
Van Gilse Geleisuiker speciaalVan Gilse Geleisuiker Speciaal 500 Gram Stazak1,75
Alternatief
1

Alternatief