0
Winkelmand

Nectarinetaart

Probeer ook eens deze heerlijke nectarinetaart!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Bedek de bodem en de zijkant van de vorm met deeg. Druk de naden tegen elkaar.
  2. Prik de deegbodem hier en daar in met een vork. Snijd het deeg dat over is in repen van 1,5 cm.
  3. Bestrijk de deegbodem met de abrikozenjam. Leg de nectarine plakjes overlappend in een cirkel, begin langs de rand en werk naar het midden.
  4. Leg de deegrepen er kruislings op en druk de uiteinden vast aan de deegrand. Bestrijk ze met het ei.
  5. Meng de suiker met de amandelen en strooi dit mengsel over de taart. Bak de taart in 20-25 minuten goudbruin in het midden van de oven.
  6. Lekker met een bolletje vanille-ijs of crème fraîche.

Ingrediënten

4 personen

1 blik croissantdeeg voor 6 stuks

4.5 eetlepels abrikozenjam

4 nectarines geschild, in dunne plakken

1 ei geklutst

2 eetlepels suiker

1 eetlepel geschaafde amandelen

Ingrediënten

Voor 4 personen

Danerolles Croissants classic 6 stuks product photo
Danerolles Croissants classic 6 stuksVers gekoeld deeg om te bakken voor 6 croissants. Maak snel en eenvoudig home made lekkers met het verse deeg. Van croissant tot chocobroodje, van hartige maaltijd tot borrelsnack! Bevat 6 porties.1,94
Alternatief
1
8710624220051 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
51781 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,19
Alternatief
1
Geroosterde amandelen ongezouten product photo
Geroosterde amandelen ongezoutenGeroosterde amandelen ongezouten3,49
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
415
Koolhydraten
56
Vetten
17
Verzadigde vetten
8
Eiwitten
10
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0