0
Winkelmand

Niçoise-cocktail

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Pureer de peterselie met de kappertjes en olijfolie met een staafmixer en schep met de ui door de aardappelsalade. Breng op smaak met peper en verdeel over glazen.
  2. Verdeel wat blaadjes rucola over de aardappelsalade en verdeel de tonijn, een partje ei en een paar reepjes ansjovis erover. Bedruppel met nog wat olijfolie en serveer met een vorkje.

Ingrediënten

4 personen

4 takjes peterselie

1 eetlepel kappertjes

2 eetlepels olijfolie

1 rode ui fijngesnipperd

150 gram aardappelsalade

1 handje rucola
of
1 handje spinazie

1 blikje tonijn op water in stukjes, uitgelekt

1 ei hardgekookt, in 4 partjes

2 ansjovisfilets in reepjes, op olie

Ingrediënten

Voor 4 personen

Heks'nkaas Origineel product photo
Heks'nkaas OrigineelHEKS'NKAAS® smeerdip Origineel 200 g bakje2,79
Alternatief
1
g'woon Kappertjes product photo
g'woon Kappertjesg'woon Kappertjes 100gr0,79
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
Rode uien product photo
Rode uienRood 500 g COOP0,89
Alternatief
1
Karaat Aardappel salade product photo
Karaat Aardappel saladeKARAAT Kartoffelsalade 1kg1,79
1
Rucola product photo
RucolaUnbranded Rucola sla 75 GRM VERPAKT1,00
Alternatief
1
Spinazie product photo
SpinazieSpinazie1,45
Alternatief
1
John West Tonijnstukken in water product photo
John West Tonijnstukken in waterJohn West Tonijnstukken Water 12x145gr1,85
Alternatief
1
Coop Scharreleieren product photo
Coop ScharreleierenCoop Scharreleieren2,99
Alternatief
1
John West Ansjovisfilet in olijfollie product photo
John West Ansjovisfilet in olijfollieJohn West Ansjovisfilet in olijfollie3,29
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
190
Koolhydraten
7
Vetten
11
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
15
Vezels
2
Zout
1.7
Suiker
0