0
Winkelmand

Noedels met kip

Een eenvoudig te bereiden wokgerecht voor elke dag van de week. Met lekker veel groenten!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de prei, de paprika's en de peper schoon. Snijd de prei in dunne ringen en de paprika's in blokjes. Snijd de peper in ringetjes.
  2. Schil het stukje gember en rasp het grof.
  3. Snijd de kip in blokjes en bestrooi ze met wat koriander.
  4. Kook de noedels in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing.
  5. Verwarm de olie en bak hierin de kip bruin. Bak de geraspte gember kort mee en pers het teentje knoflook er boven uit.
  6. Voeg de paprika, de reepjes peper en de prei toe en stoof het geheel in 6-10 minuten gaar.
  7. Was de taugé in een vergiet.
  8. Laat de gare noedels uitlekken.
  9. Schep de taugé en de noedels door het kipmengsel en laat het geheel op hoog vuur goed heet worden.

Ingrediënten

2 personen

1 prei

1 rode paprika

1 gele paprika

1 rode peper

1 stuk gemberwortel (grootte van 1 duim)

1 kipfilet

koriander (naar smaak toevoegen)

175 gram volkoren noedels

2 eetlepels olie

1 teentje knoflook

100 gram taugé

Ingrediënten

Voor 2 personen

Prei kort product photo
Prei kortPrei kort0,65
Alternatief
1
3491 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
3480 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Coop Rode peper product photo
Coop Rode peperCoop Rode peper1,00
Alternatief
1
Gember verpakt product photo
Gember verpaktGember verpakt2,74
1
Kipfilet product photo
KipfiletCOOP Kipfilet 2020+ Fixed Weight 2st4,31
Alternatief
1
8718503613383 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Go-Tan Noodles volkoren bio product photo
Go-Tan Noodles volkoren bioGo-Tan Noodles volkoren bio1,99
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 250ml2,89
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Taugé product photo
TaugéTaugé1,00
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
523.13
Koolhydraten
65.22
Vetten
13.75
Verzadigde vetten
2.7
Eiwitten
29.37
Vezels
10.58
Zout
0.13
Suiker
8.65