0
Winkelmand

Notenpesto met ansjovis

Probeer ook eens deze notenpesto met ansjovis!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Wrijf of pureer de ansjovisfilets met de kappertjes fijn.
  2. Meng er de gehakte walnoten, geraspte Parmezaanse kaas, fijngehakte knoflook en de fijngehakte peterselie door.
  3. Giet er al roerend circa 2 eetlepels olijfolie bij tot er een dikke pasta ontstaat. Bewaar de pesto maximaal 1 week in een afgesloten pot in de koelkast.

Ingrediënten

4 personen

7 ansjovisfilets

1 eetlepel kappertjes

100 gram walnoten gehakt

100 gram Parmezaanse kaas geraspt

2 teentjes knoflook fijngehakt

1 bosje verse peterselie fijngehakt

2 eetlepels olijfolie

Ingrediënten

Voor 4 personen

John West Ansjovisfilet in olijfollie product photo
John West Ansjovisfilet in olijfollieJohn West Ansjovisfilet in olijfollie3,29
1
g'woon Kappertjes product photo
g'woon Kappertjesg'woon Kappertjes 100gr0,79
Alternatief
1
g'woon Walnoten product photo
g'woon Walnoteng'woon Walnoten ongebrand en ongezouten 150gr2,14
Alternatief
1
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
340
Koolhydraten
2
Vetten
30
Verzadigde vetten
7
Eiwitten
16
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0