0
Winkelmand

Oeuf en cocotte met zalm

Probeer eens oeuf en cocotte met zalm!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Bestrijk de potjes met een kwastje van binnen met een beetje boter en verdeel de zalmsnippers erover. Verdeel hier de crème fraîche over en breek boven elk potje 1 ei. Bestrooi het ei met een beetje zout en witte peper en zet de potjes in een braadslede.
  2. Giet kokend heet water langs de potjes tot ze voor de helft onder staan. Bak de eitjes 5-8 minuten in de oven, afhankelijk van de gewenste gaarheid van de dooier.
  3. Rooster de boterhammen goudbruin en bestrijk ze met de rest van de boter. Snijd het brood in repen en serveer bij de eierpotjes.

Ingrediënten

4 personen

2 eetlepels boter gesmolten

50 gram gerookte zalmsnippers

100 milliliter crème fraîche

4 eieren

3 sneeën wit brood

Ingrediënten

Voor 4 personen

Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
8710624212575 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Melkan Crème fraîche product photo
Melkan Crème fraîcheMelkan Crème fraîche1,19
Alternatief
1
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
Molenbrood Vloerbrood wit product photo
Molenbrood Vloerbrood witMolenbrood Vloerbrood wit2,59
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
300
Koolhydraten
13
Vetten
22
Verzadigde vetten
12
Eiwitten
12
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0