0
Winkelmand

Olijven-borrelbrood

Probeer eens dit heerlijke Italiaanse olijven-borrelbrood!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Maal de havermout in een keukenmachine of blender tot meel en meng het bakpoeder erdoor.
  3. Schep het meel in een kom, giet de bouillon erbij en voeg de eieren toe.
  4. Mix tot een glad beslag en schep de olijven, pecorino en kruiden erdoor.
  5. Bekleed de bodem van de cakevorm met bakpapier.
  6. Giet het beslag in de vorm en bak in de oven in circa 40 minuten goudbruin en gaar.
  7. Neem uit de oven, laat iets afkoelen en snijd het borrelbrood in plakken.

Ingrediënten

200 gram havermout

1 theelepel bakpoeder

225 milliliter groentebouillon

3 eieren

100 gram zwarte olijven grof gehakt

75 gram pecorinokaas
of
75 gram Parmezaanse kaas geraspt

1 eetlepel Italiaanse kruiden

Ingrediënten

Voor 0 personen

Smaakt Havermout product photo
Smaakt HavermoutSmaakt Havermout Bio Volkoren 500 g Zak1,89
Alternatief
1
Dr. Oetker Backin bakpoeder product photo
Dr. Oetker Backin bakpoederDr. Oetker Backin bakpoeder0,59
Alternatief
1
7613032868895 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Scharreleieren M product photo
Scharreleieren MScharreleieren M2,99
Alternatief
1
g'woon Zwarte olijven zonder pit product photo
g'woon Zwarte olijven zonder pitg'woon zwarte olijven zonder pit 220g0,85
Alternatief
1
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1
Verstegen Italiaanse kruiden product photo
Verstegen Italiaanse kruidenVerstegen Italiaanse kruiden 50 g Pot3,15
Alternatief
1

Niet beschikbaar

pecorinokaas
Geen product gevonden

Alternatief