0
Winkelmand

Olijven-fetaburger

Probeer ook eens deze olijven-fetaburger!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de fijngehakte olijven, oregano en peper en zout naar smaak door de hamburgers.
  2. Verhit 2 eetlepels olie in een ruime koekenpan en bak de lamsburgers om en om bruin in circa 12 minuten.
  3. Bestrijk de aubergineplakken met 1 eetlepel olie, verhit de grillpan en gril de aubergineplakken om en om gaar.
  4. Beleg de bollen met ijsbergsla en verdeel er de gegrilde aubergine over. Leg op elke bol een lamsburger en besluit met de rode uiringen en een blad sla.
  5. Serveer met verkruimelde fèta en een paar blaadjes munt.

Ingrediënten

4 personen

4 lamsgehaktburgers

16 kalamata fijngehakt, ontpit

2 theelepels gedroogde oregano

3 eetlepels (olijf)olie

1 kleine aubergine in plakken

4 meergranenbollen opengesneden

12 blaadjes ijsbergsla gedroogd, gewassen

1 rode ui in dunne ringen

Ingrediënten

Voor 4 personen

8713526800307 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Royal Olijven kalamata zonder pit product photo
Royal Olijven kalamata zonder pitRoyal Olijven kalamata zonder pit2,19
1
8712200078223 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
8710725015549 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Coop Volgranenbol product photo
Coop VolgranenbolVolkorenbroodje sesam maanzaad0,49
4
Ijsbergsla product photo
IjsbergslaIjsbergsla0,79
Alternatief
1
Gesnipperde rode uien product photo
Gesnipperde rode uienGesnipperde rode uien1,75
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
585
Koolhydraten
28
Vetten
38
Verzadigde vetten
13
Eiwitten
29
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0