0
Winkelmand

Olijvenbrood

Probeer ook eens dit olijvenbrood!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak het brooddeeg volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar vervang de boter door 2 eetlepels olijfolie. Laat 30 minuten afgedekt rijzen.
  2. Vet een bakplaat in met de helft van de overgebleven olie. Sla het deeg terug en kneed het nogmaals goed door.
  3. Verwarm de oven voor op 200°C. Rol het deeg uit tot een platte lap en leg het op de bakplaat.
  4. Bestrijk het deeg met de rest van de olie en duw de olijven er in. Bestrooi met zeezout en de rozemarijn.
  5. Bak het olijvenbrood in circa 20 minuten gaar en bruin in de oven.

Ingrediënten

4 personen

1 pak witbroodmix

50 milliliter olijfolie extra vergine

100 gram gemengde olijven zonder pit

snufje grof zeezout (naar smaak toevoegen)

1 eetlepel gedroogde rozemarijn

Ingrediënten

Voor 4 personen

8717371160241 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624027865 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710725024732 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen ZeezoutVerstegen zeezout 85 g Pot2,55
Alternatief
1
Verstegen Rozemarijn product photo
Verstegen RozemarijnDe gedrooge rozemarijnblaadjes zijn heerlijk van smaak, maar doseer met mate vanwege de sterke smaak.2,09
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
575
Koolhydraten
83
Vetten
18
Verzadigde vetten
3
Eiwitten
18
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0