0
Winkelmand

Omelet gevuld met mascarpone en gerookte zalm

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Klop de mascarpone los met de yoghurt, citroensap en dille. Klop de eieren goed los met de melk en zout en peper.
  2. Verhit de boter in een koekenpan op middelhoge stand, maar laat de boter niet verkleuren. Giet de eieren in de pan en zet de warmtebron hoger.
  3. Schud licht met de pan terwijl de omelet gaart, dit zorgt voor lucht in de omelet. Neem, als de bovenkant van het ei bijna gaar is, de pan van de warmtebron en verdeel de mascarpone over de helft van de omelet.
  4. Leg de zalm losjes erop en vouw de omelet om. Laat op een groot bord glijden en snijd eventueel in stukken. Lekker met geroosterd brood en een groene salade.

Ingrediënten

4 personen

100 gram mascarpone

2 eetlepels yoghurt

1 eetlepel citroensap

0.5 bosje dille gehakt

6 eieren

100 milliliter melk

1 eetlepel boter

150 gram gerookte zalm

Ingrediënten

Voor 4 personen

Galbani Mascarpone product photo
Galbani MascarponeGalbani Mascarpone 250G2,35
1
Zuivelhoeve Roomyoghurt vanille strawberry product photo
Zuivelhoeve Roomyoghurt vanille strawberryZuivelhoeve Roomyoghurt vanille strawberry1,65
Alternatief
1
Lemondor Citroensap product photo
Lemondor CitroensapLemon Plus lemon juice with flavoured oil 125 ml0,99
Alternatief
1
8718503613376 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Scharreleieren M product photo
Scharreleieren MScharreleieren M2,99
Alternatief
1
Melkan Halfvolle melk product photo
Melkan Halfvolle melkMelkan Melk Verse Halfvolle 1 l Pak met punt1,09
Alternatief
1
Melkan roomboter ongezouten product photo
Melkan roomboter ongezoutenmelkan Ongezouten Roomboter 250gr2,39
Alternatief
1
8712224127945 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
335
Koolhydraten
2
Vetten
27
Verzadigde vetten
13
Eiwitten
21
Vezels
0
Zout
1.6
Suiker
0