0
Winkelmand

Omelet met gerookte zalm en ricotta

Probeer ook eens deze heerlijke omelet met gerookte zalm en ricotta!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Klop de eieren in een grote kom los met melk, zout en peper. Verwarm de olie of boter in een grote koekenpan met anti-aanbaklaag en giet de geklutste eieren erin.
  2. Laat op middelhoge stand een minuut bakken en draai de warmtebron dan laag.
  3. Leg de zalm op de omelet en leg een deksel op de pan. Laat het ei geheel stollen.
  4. Klop de ricotta met de dille en de citroen los en breng op smaak met zout en peper.
  5. Verdeel de ricotta over het midden van de omelet en vouw deze dubbel. Snijd de omelet in stukken en serveer direct.

Ingrediënten

4 personen

8 eieren

50 milliliter melk
of
50 milliliter room

1 eetlepel olie
of
1 eetlepel boter

150 gram gerookte zalm

100 gram ricotta

0.5 bosje dille grof gehakt

0.5 citroen uitgeperst

Ingrediënten

Voor 4 personen

Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melk product photo
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melkBio+ Biologische halfvolle melk 1,5% 1L1,09
Alternatief
1
8710624205263 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 250ml2,89
Alternatief
1
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
8712224127945 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Ricotta product photo
RicottaGalbani ricotta 250 gr2,45
1
Verstegen Dille product photo
Verstegen DilleVerstegen dille 17 g Pot2,09
Alternatief
1
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
290
Koolhydraten
3
Vetten
20
Verzadigde vetten
7
Eiwitten
24
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0