0
Winkelmand

Omelet Sibérienne

Probeer ook eens deze verrassende omelet Sibérienne!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de cake in 12 plakken en besprenkel deze met de likeur. Bekleed de kom met de cakeplakken. Houd een paar plakken achter.
  2. Neem het ijs uit de verpakking. Laat het wat zachter worden en vul de vorm af met het ijs. Bedek met de achtergehouden plakken cake. Snijd de cake eventueel bij. Zet de kom tot gebruik in de diepvries.
  3. Verwarm de oven voor op 200°C, klop de eiwitten stijf met de suiker.
  4. Neem het ijs uit de diepvries en bestrijk het met behulp van een pannenkoekmes met eiwit. Let erop dat de eiwitlaag aan alle kanten even dik is. Maak punten of golfjes in de eiwitlaag. Bestrooi de bovenkant met poedersuiker.
  5. Zet de 'omelet' circa 3-4 minuten in de oven tot het eiwitschuim lichtbruin is. Gebruik eventueel de grill. Snijd het in plakken en serveer direct.

Ingrediënten

6 personen

1 kleine cake

50 milliliter amandellikeur
of
50 milliliter sinaasappellikeur

1 liter vanilleroomijs

4 eiwitten

125 gram suiker

2 eetlepels poedersuiker

Ingrediënten

Voor 6 personen

g'woon Boerencake product photo
g'woon Boerencakeg'woon Boerencake1,79
Alternatief
1
Di Antonio Amaretto product photo
Di Antonio AmarettoAMARETTO DI ANTONIO 6X0,5LX14,7%6,59
Alternatief
1
Passoã Orange juice product photo
Passoã Orange juicePassoa Pre-Mix Orange 5% 0.25L1,88
Alternatief
1
g'woon Slagroomijs product photo
g'woon Slagroomijsg'woon Slagroom Roomijs 1,5l4,34
Alternatief
1
8715295001824 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,19
Alternatief
1
Van Gilse Poedersuiker product photo
Van Gilse PoedersuikerVan Gilse Poedersuiker 250 Gram Bus0,89
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
625
Koolhydraten
81
Vetten
27
Verzadigde vetten
17
Eiwitten
10
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0