0
Winkelmand

Omelet uit de oven met 2 soorten kaas

Probeer ook eens deze heerlijke omelet uit de oven met 2 soorten kaas!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Splits 4 eieren en klop de andere eieren samen met de 4 dooiers los met twee eetlepels water.
  2. Klop de 4 eiwitten met een snuf zout stijf in een andere kom.
  3. Schep de kazen en groenten door de geklopte eieren en schep hier voorzichtig de eiwitten doorheen.
  4. Vet de ovenschaal goed in met olie of boter. Giet het mengsel erin en laat de omelet in circa 20 minuten in het midden van de oven gaar en bruin worden.
  5. Lekker als hoofdgerecht met brood of patat en salade.

Ingrediënten

4 personen

8 eieren

100 gram jongbelegen kaas geraspt

100 gram blauwschimmelkaas verbrokkeld

2 stengels bleekselderij geschild, in plakjes

2 lente-/bosuitjes gesnipperd

2 eetlepels olie
of
2 eetlepels boter

Ingrediënten

Voor 4 personen

Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
Coop Goudse kaas jong belegen gesneden product photo
Coop Goudse kaas jong belegen gesnedenCoop Goudse kaas jong belegen gesneden2,50
Alternatief
1
2306740000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Bleekselderij product photo
BleekselderijBleekselderij1,19
Alternatief
1
3545 product photo
2
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 250ml2,89
Alternatief
1
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
390
Koolhydraten
1
Vetten
32
Verzadigde vetten
15
Eiwitten
24
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0