0
Winkelmand

Omeletje met artisjok en tomaat

Probeer eens dit omeletje met artisjok en tomaat!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Klop de eieren los met de room, Parmezaanse kaas of pecorino, zout en peper. Schenk het mengsel in een kannetje.
  2. Verhit een beetje olijfolie in het pannetje en fruit hierin per persoon 1/2 teentje fijngehakte knoflook.
  3. Voeg de gedroogde tomaatjes of ringetjes prei en stukjes artisjokhart toe en bak 1 minuut.
  4. Giet een beetje van het eimengsel erop. Dek af met een ander pannetje en laat het ei stollen.

Ingrediënten

4 personen

4 eieren

4 eetlepels room

25 gram Parmezaanse kaas geraspt
of
25 gram pecorinokaas geraspt

1 eetlepel olijfolie

2 teentjes knoflook fijngehakt

4 gedroogde tomaten in reepjes

1 artisjokhart in stukjes

Ingrediënten

Voor 4 personen

Coop Scharreleieren product photo
Coop ScharreleierenCoop Scharreleieren2,99
Alternatief
1
Campina Room culinair product photo
Campina Room culinairCampina Roomproduct Culinair 200 ml Pak0,89
Alternatief
1
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
g'woon Zongedroogde tomaten product photo
g'woon Zongedroogde tomatenG'woon Zongedroogde tomaten op zonnebloemolie 280g0,89
Alternatief
2
g'woon Artisjokharten product photo
g'woon ArtisjokhartenGwoon Artisjokharten 390g2,39
1

Niet beschikbaar

pecorinokaas
Geen product gevonden

Alternatief