0
Winkelmand

Omeletrol met hammousse

Probeer ook eens deze heerlijke omeletrol met hammousse!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Klop de eieren los met de cème fraîche, zout en peper.
  2. Verwarm de olie of boter in een grote koekenpan met anti-aanbaklaag en giet het eimengsel erin. Laat de omelet met het deksel op de pan op lage stand in circa 10 minuten stollen.
  3. Laat de omelet afkoelen en maal ondertussen de ham met de mascarpone en ketchup in de keukenmachine tot een fijne mousse.
  4. Breng de mousse op smaak met worcestershiresaus en verdeel dit over de gehele omelet. Rol de omelet losjes op zodat de mousse er niet uitgeperst wordt en rol hem in een stuk vershoudfolie.
  5. Laat minimaal 1 uur in de koelkast opstijven. Snijd de rol in vier stukken en zet ze rechtop op een bordje. Lekker met toast en salade.

Ingrediënten

4 personen

8 eieren

50 milliliter crème fraîche

1 eetlepel olie
of
1 eetlepel boter

100 gram mascarpone

1.5 eetlepels tomatenketchup

worcestershiresaus (naar smaak toevoegen) naar smaak

Ingrediënten

Voor 4 personen

Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
Melkan Crème fraîche product photo
Melkan Crème fraîcheMelkan Crème fraîche1,19
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 250ml2,89
Alternatief
1
g'woon Halvarine product photo
g'woon Halvarineg'woon Halvarine 500gr0,75
Alternatief
1
Galbani Mascarpone product photo
Galbani MascarponeGalbani Mascarpone 250G2,35
1
g'woon Tomatenketchup product photo
g'woon Tomatenketchupg'woon Tomatenketchup 500ml0,78
Alternatief
1
11210008250 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
330
Koolhydraten
2
Vetten
29
Verzadigde vetten
14
Eiwitten
16
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0