0
Winkelmand

Ontbijtomelet met witbrood en jam

Probeer ook eens deze heerlijke ontbijtomelet met witbrood en jam!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Splits 2 van de eieren. Klop 4 eieren met de melk, poedersuiker en kaneel goed los in een grote kom.
  2. Klop de 2 eiwitten met een snufje zout in een andere kom tot stijve pieken.
  3. Schep de blokjes brood door de eieren en schep dan het eiwit er voorzichtig doorheen.
  4. Verwarm de boter in een grote koekenpan met anti-aanbaklaag en giet het eimengsel erin.
  5. Laat de omelet op lage stand met het deksel op de pan stollen in circa 8 minuten.
  6. Draai de omelet om met behulp van een plat deksel of bord en bak de andere kant nog eens 2 minuten.
  7. Serveer in punten met jam.

Ingrediënten

4 personen

6 eieren

4 eetlepels melk

1 eetlepel poedersuiker

1 snufje kaneelpoeder

4 sneeën oud witbrood in blokjes, zonder korst

2 eetlepels boter

jam (naar smaak toevoegen) naar keuze

Ingrediënten

Voor 4 personen

Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
Melkan Halfvolle melk product photo
Melkan Halfvolle melkMelkan Melk Verse Halfvolle 1.5 l Pak1,55
Alternatief
1
Van Gilse Poedersuiker product photo
Van Gilse PoedersuikerVan Gilse Poedersuiker 250 Gram Bus0,89
Alternatief
1
Verstegen Kaneel gemalen product photo
Verstegen Kaneel gemalenVerstegen Kaneel gemalen 37 g Pot2,19
Alternatief
1
Euro witbrood heel product photo
Euro witbrood heelHeel witbrood0,80
Alternatief
1
g'woon Halvarine product photo
g'woon Halvarineg'woon Halvarine 500gr0,75
Alternatief
1
g'woon Extra jam aardbei product photo
g'woon Extra jam aardbeig'woon Extra Jam Aardbei 600gr Pot1,29
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
275
Koolhydraten
24
Vetten
14
Verzadigde vetten
7
Eiwitten
13
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0