0
Winkelmand

Oosters varkenshaasje

Probeer ook eens deze heerlijke oosterse varkenshaasje!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Rooster het sesamzaad in een droog, heet pannetje en houd apart.
  2. Verhit een beetje wokolie en bak hierin de varkenshaas in circa 4 minuten goudbruin. Giet er de hoisinsaus (of ketjap asin) over.
  3. Bak in een ander pannetje in wat wokolie de champignons circa 2 minuten, schep een plukje taugé erbij en bak nog 1 minuut.
  4. Serveer het oosters varkenshaasje met champignons en taugé erop en bestrooi met het geroosterde sesamzaad. Lekker met kroepoek.

Ingrediënten

1 persoon

2 eetlepels sesamzaad

1 eetlepel wokolie

75 gram varkenshaas

1 eetlepel hoisinsaus
of
1 eetlepel ketjap asin

25 gram champignons

1 toefje taugé

Ingrediënten

Voor 1 persoon

Verstegen Sesamzaad product photo
Verstegen SesamzaadVerstegen sesamzaad 44 g Pot2,25
1
Sum & Sam Oosterse Wokolie product photo
Sum & Sam Oosterse WokolieSum & Sam Wokolie 500ml3,49
Alternatief
1
Varkenshaas lang product photo
Varkenshaas langVa-haas lang3,72
Alternatief
1
Conimex Woksaus hoisin product photo
Conimex Woksaus hoisinCNX SUM WS HOISIN 6X175ML BOT DB NL1,99
Alternatief
1
Conimex Ketjap asin product photo
Conimex Ketjap asinConimex Ketjap Asin 250ML 6x1,39
Alternatief
1
Witte champignons product photo
Witte champignonsCoop - fijn 250g0,99
Alternatief
1
Taugé product photo
TaugéUnbranded Taugé 200 GRM VERPAKT1,27
Alternatief
1

Alternatief