0
Winkelmand

Oosterse curry-gehaktstoof

Probeer ook eens deze oosterse curry-gehaktstoof!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit 4 eetlepels olie en bak hierin de aubergineblokjes in een paar porties bruin. Schep steeds uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
  2. Voeg de rest van de olie toe en fruit de ui circa 5 minuten op een lage stand.
  3. Voeg de currypasta toe en roerbak nog 1 minuut mee.
  4. Voeg het gehakt toe en bak het in een paar minuten rul.
  5. Schep de tomatenblokjes erdoor en laat met het deksel op de pan op een lage stand circa 20 minuten stoven.
  6. Schep de aubergine erdoor en laat nog 10 minuten wat inkoken zonder deksel. Bestrooi met de koriander.
  7. Lekker met witte rijst.

Ingrediënten

4 personen

6 eetlepels olie

1 aubergine in blokjes

1 ui fijngesnipperd

2 eetlepels milde Indiase currypasta

500 gram rundergehakt
of
500 gram lamsgehakt

400 gram tomatenblokjes blik

1 bosje verse koriander fijngehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 250ml2,89
Alternatief
1
8710725015549 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
3565 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8711741353660 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710725051806 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
8710725051806 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Tomatenblokjes in tomatensap product photo
g'woon Tomatenblokjes in tomatensapg'woon Tomatenblokjes 400gr0,49
Alternatief
1
8710147572613 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
485
Koolhydraten
8
Vetten
38
Verzadigde vetten
11
Eiwitten
26
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0