0
Winkelmand

Oosterse kippensoep met gember en garnalen

Probeer eens deze Oosterse kippensoep met gember en garnalen!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de kippenbouillon en vul aan met water volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Voeg de kipfilet, gember en wortel toe en kook zachtjes 10-12 minuten. Schep de paksoi, bosui, garnalen en rode peper erdoor en verwarm zonder te koken nog 5 minuten.
  3. Pers 1 citroen uit en snijd de andere citroen in plakjes. Voeg het citroensap toe aan de soep.
  4. Schep de soep in diepe borden met een plakje citroen erin en serveer met het naanbrood.

Ingrediënten

4 personen

1 pot kippenbouillon met vlees

250 gram kipdijfilets in reepjes
of
250 gram kipfilets in reepjes

1 stuk verse gember geschild, grof geraspt, ca. 4 cm

200 gram winterwortels in schuine plakjes

250 gram paksoi in repen

3 lente-/bosuitjes in stukjes van 1 cm

200 gram grote garnalen ontdooid

1 rode peper in ringetjes

2 citroenen schoongeboend

naanbrood (naar smaak toevoegen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

7613032868925 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8718882994929 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Kipfilet blokjes product photo
Kipfilet blokjesKipfilet blokjes3,43
Alternatief
1
Verstegen Gember gemalen product photo
Verstegen Gember gemalenVerstegen gember gemalen 26 g Pot2,49
Alternatief
1
Winterpeen product photo
WinterpeenWinterpeen stuks0,35
Alternatief
2
Paksoi product photo
PaksoiUnbranded Paksoi los1,09
1
3545 product photo
3
Momenteel niet beschikbaar
Grote garnalen product photo
Grote garnalenGrote garnalen2,79
Alternatief
2
Coop Rode peper product photo
Coop Rode peperCoop Rode peper1,00
Alternatief
1
3416 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
5011308302807 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
605
Koolhydraten
76
Vetten
17
Verzadigde vetten
3
Eiwitten
36
Vezels
10
Zout
2.6
Suiker
0