0
Winkelmand

Oosterse koolsalade

Makkelijk om te maken en ook nog eens in 15 minuten op tafel: deze vegetarische Oosterse koolsalade. Een lekker bijgerecht.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de olie en voeg het mosterdzaad toe. Bak op middelhoge stand tot de zaadjes springen. Voeg de rode peper, komijn en pinda's toe en bak 2 minuten.
  2. Meng de Chinese kool met de winterpeen, komkommer, azijn en koriander. Giet de specerijenolie erover en meng goed door.

Ingrediënten

4 personen

3 eetlepels sesamolie

2 theelepels mosterdzaad

0.5 rode peper

2 theelepels komijnzaadjes
of

2 theelepels komijnpoeder (djinten)

70 gram pinda's

1 Chinese kool

1 winterpeen

0.5 komkommer

4 eetlepels appelazijn
of

4 eetlepels azijn

1 bosje koriander

Ingrediënten

Voor 4 personen

Royal Mail Sesamolie product photo
Royal Mail Sesamolie2,49
Alternatief
1
Verstegen Mosterdzaad product photo
Verstegen Mosterdzaad2,29
Alternatief
1
Coop Rode peper product photo
Coop Rode peper1,00
Alternatief
1
Verstegen Komijnzaad product photo
Verstegen Komijnzaad2,25
Alternatief
1
Verstegen Komijnzaad gemalen product photo
Verstegen Komijnzaad gemalen2,25
Alternatief
1
g'woon Pinda's ongezouten product photo
g'woon Pinda's ongezouten0,95
Alternatief
1
 product photo
Chinese kool
Alternatief
Winterpeen product photo
Winterpeen0,29
Alternatief
1
Komkommer product photo
Komkommer0,99
Alternatief
1
Tromp Appelazijn 100% appel product photo
Tromp Appelazijn 100% appel1,69
Alternatief
1
Bio+ Natuurazijn product photo
Bio+ Natuurazijn0,99
Alternatief
1
Verse koriander product photo
Verse koriander1,53
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
225
Koolhydraten
9
Vetten
16
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
7
Vezels
7
Zout
0.1
Suiker
0